VALENTÝNSKÉ MENU


PŘEDKRMY

TARTAR Z TUŇÁKA,
sezam, sojová omáčka, avokádo, ciabatta

KUŘECÍ TERINA S KOŇAKEM
 na salátku s ovocem, medovo-hořčičný dresing, piniové oříšky

POLÉVKA

KRÉMOVÁ SMETANOVÉ POLÉVKA
z bílé ředkve a celeru, ragú z lišek, bylinkový olej, celerový chips

HLAVNÍ CHODY

BUTTERFISH (máslová ryba),
mačkaný hrášek s mátou a citronem, máslová smetanová emulze, fritovaná zelenina

VEPŘOVÁ PANENKA V MASOVÉ FÁŠI
se slaninkou, omáčka z pečených paprik, gratinované smetanové brambory s rukolou

POMALU PEČENÉ OSSO BUCO (hovězí maso s morkovou kostí)
se šalvějí na šafránovém rissotu, slaninový prach

SOUS-VIDE KUŘECÍ SUPREME
plněné ricottou a špenátem na salátu z červené čočky a řapíkatého celeru

GRILOVANÉ MÁSLOVÉ ŽAMPIONY
s tymiánem a gorgonzolou na směsi listů a bulguru, dresing, ořechy

DEZERT

LOTUS CHEESECAKE

NOVÁ SPECIÁLNÍ NABÍDKA OD 12.1.2019

PŘEDKRM

CARPACCIO Z LOSOSA,
ciabatta s koprem
115 Kč

POLÉVKA

KULAJDA
(houbové ragú, kopr, smetana, pošírované vejce)
65 Kč

HLAVNÍ CHODY

STROGANOV
(krůtí maso, žampiony, jasmínová rýže)
205 Kč

ŠPÍZ Z VEPŘOVÉ PANENKY,
choro omáčka, julienne hranolky
235 Kč

FUSILLI S KOUSKY FLANKU,
chilli, cherry rajčátky, rucolou
225 Kč

DEZERT

CHEESECAKE
(kokos, čokoláda, piškot, mascarpone, tvaroh)
75 Kč